Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Εταιρικό Προφίλ

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  XCWY

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1998

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

Εισαγωγή

Καθιερωμένο το 1998, Nanpi XinchengWeiye Hardware Production Company έχει λειτουργήσει στην επεξεργασία μετάλλων φύλλων για 22 έτη. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή της σφράγισης των μερών και ενός cOem των προϊόντων υλικού, θα μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τα διαφορετικά αιτήματα πελατών και να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα με την επαγγελματική ομάδα Ε&Α και τους επιδέξιους εργαζομένους πρώτης γραμμής που έχουν τις δωδεκάδες της εργασιακής πείρας έτους s. Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη μέρος της πίστωσης πρέπει να πάει στην προηγμένους γραμμή παραγωγής και τους εξοπλισμούς, συμπεριλαμβανομένου CNC του τόρνου, CNC της κουρεύοντας μηχανής, της μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων, κ.λπ. Δεδομένου ότι τα προϊόντα εξαρτημάτων, τα κύρια μέρη σφράγισης που παρέχουμε είναι για τη αυτοκινητοβιομηχανία, την περίπτωση & το κοχύλι industry.etc βιομηχανίας ηλεκτρικής δύναμης, βιομηχανίας επίπλων και μετάλλων. Εμμείνετε στην ποιότητα και η φήμη έρχεται πρώτα, ελέγχουμε αυστηρά την ποιότητα με την καλές υπηρεσία και ανταγωνιστικά την τιμή. Όλες προσπάθειες καταβάλαμε είναι να σιγουρευτούν θα έχετε ικανοποιήσει τα προϊόντα. Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το εργοστάσιο και το γραφείο μας. Έρευνα ενός ιδανικού προμηθευτή; Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με!

Υπηρεσία

Σφραγίζοντας υπηρεσίες μετάλλων

 

Σαν κύριο παροχέα σφραγίζοντας υπηρεσιών μετάλλων, Xinchengweiye κατασκευάζει τη σύνθετη, υψηλής ποιότητας σφράγιση και τα συστατικά για τους πελάτες και εσωτερικά και διεθνώς. Η αφιέρωσή μας στην ποιότητα που ζευγαρώνεται με τις εκτενείς ικανότητες επεξεργασίας μας μας έχει κερδίσει επαναλαμβάνει τους πελάτες πέρα από το αεροδιαστημική, ιατρική συστατικό, την κατασκευή, τη ανανεώσιμη ενέργεια, τους τομείς αυτοκίνητης, και εγχώριας βελτίωσης.

 

Υπηρεσίες επεξεργασίας μετάλλων

 

Για μια περισσότερο από δεκαετία, Xinchengweiye έχει ειδικευτεί στην παροχή των υπηρεσιών επεξεργασίας μετάλλων για να πάρει τα σχέδια των πελατών μας από την αρχική έννοια μέσω της τελικής συνέλευσης. Σαν ενιαίο προμηθευτή πηγής, στοχεύουμε να απλοποιήσουμε τη αλυσίδα εφοδιασμού κατασκευής. Με να διευθύνουμε όλη την επεξεργασία μετάλλων στο εσωτερικό, μπορούμε να επιτηρήσουμε την πλήρη διαδικασία παραγωγής και να κερδίσουμε πολύτιμους χρόνο και προϋπολογισμό των πελατών μας διατηρώντας τα υψηλής ποιότητας πρότυπα.

 

Τέμνουσες υπηρεσίες λέιζερ

 

Καθιερωμένο το 1998, Xinchengweiye είναι ένα fabricator μετάλλων του ISO 9001:2015 εγγραμμένο που παρέχει τις λύσεις κατασκευής ενιαίος-πηγής για τα μέρη ακρίβειας και τα προϊόντα. Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή της υπηρεσία-έκτασης από τη βοήθεια σχεδίου στην πλήρη παραγωγή και συνέλευση-για να βοηθήσουμε να γυρίσουμε τις έννοιες πελατών πλήρως - ανατρεμμένα προϊόντα. Εάν ένας πελάτης χρειάζεται την κοπή λέιζερ, τη σφράγιση, ή τις ενώνοντας στενά υπηρεσίες, οι εμπειρογνώμονές μας μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με τα υψηλής ποιότητας, οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα εγκαίρως.

 

Εργαλείο & σχέδιο & κατασκευή κύβων

 

Το Xinchengweiye ήταν στην επιχείρηση σφράγισης μετάλλων για πάνω από 20 έτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε χτίσει μια στερεά φήμη ως βιομηχανικό ηγέτη στο μεγάλης κλίμακας και σύνθετο σχέδιο εργαλείων και κύβων.

 

Συγκόλληση & συνέλευση

 

Ειδικευόμαστε σε διάφορες αυτόματες και χειρωνακτικές τεχνικές συγκόλλησης που περαιτέρω συμπλήρωμα η σφράγιση μετάλλων και οι υπηρεσίες επεξεργασίας μας. Για τα προηγούμενα 20 έτη, έχουμε προσφέρει συγκεντρωμένος, ενώνοντας στενά στο εσωτερικό για όλα τα προϊόντα μας, που παρέχουν στους πελάτες μας μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών επεξεργασίας και συνελεύσεων.

Η ομάδα μας

Τιμές

 

 • Τιμιότητα: δεν θα εξαπατήσουμε τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συναδέλφους, ή τους υπαλλήλους μας
 • Ακεραιότητα: θα ενεργήσουμε κατά τρόπο ηθικό και αρμόδιο
 • Συνέπεια: θα προσπαθήσουμε να λάβουμε τις αποφάσεις ότι καλής εφαρμογής η αποστολή και οι στρατηγικές μας
 • Ισορροπία: μεταξύ της οικογένειας και της εργασίας
 • Ευθύνη: λάβετε κάθε απόφαση σαν είστε κύριος της επιχείρησης
 • Υπερηφάνεια: κάνετε την καλύτερη εργασία που μπορείτε
 • Ομαδική εργασία: παραγωγική συνεργασία μεταξύ των τμημάτων και των ατόμων

 

Fundaments μας

 

Fundaments μας διαμορφώνουν τον πολιτισμό επιχείρησής μας και καθορίζουν τις προσδοκίες μας για την ολόκληρη ομάδα μας. Ζούμε από τις βασικές αρχές μας και ο στόχος μας είναι για τις να επηρεάσουμε τις καθημερινές ενέργειες και τις αλληλεπιδράσεις μας.

 

 • Σεβασμός – ενεργούμε με την ευγένεια, την ευγένεια και την ευγένεια.
 • Εμπιστοσύνη – είμαστε τίμιοι, αξιόπιστος, δεσμευμένος στην προσπάθεια.
 • Σαφήνεια – ακούμε για να καταλάβουμε και να επικοινωνήσουμε για να γίνουμε κατανοητοί.
 • Ομαδική εργασία – παρουσιάζουμε ο ένας για τον άλλον κάθε μέρα.
 • Οργάνωση – κρατάμε ένα σφιχτό κατάστημα έτσι μπορούμε να εστιάσουμε σε αυτό που κάνουμε καλύτερο και την εργασία αποτελεσματικά.
 • Διασκέδαση – βρίσκουμε την απόλαυση στην πρόκληση και δεσμεύουμε στην κράτηση του φωτός και της διασκέδασης πραγμάτων.
 • Υπερηφάνεια – παίρνουμε την προσωπική ιδιοκτησία και δεσμεύουμε στην επιτυχία.
 • Ταπεινότητα – θέτουμε κατά μέρος τα εγώ μας που αυξάνονται από κοινού.