Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει;

Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει;

January 20, 2022

Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει;

Υπάρχουν πολλές πρώτες ύλες κατάλληλες για τη διαδικασία σφράγισης μετάλλων, κάθε μια από την οποία προσφέρει τα πλεονεκτήματά της για τις διάφορες εφαρμογές.

Χαλκός

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει; 0

Ο χαλκός είναι ένα μαλακό, ελατό μέταλλο που μπορεί να σφραγιστεί με καθαρή μορφή του ή να συνδυαστεί με τα διάφορα στοιχεία ανάμιξης για να δημιουργήσει τα σφραγισμένα μέρη με μια σειρά των μοναδικών ιδιοτήτων. Τα πιό κοινά κράματα χαλκού περιλαμβάνουν το χαλκό, τον ορείχαλκο, και το ασήμι νικελίου, οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν στις διάφορες μορφές για να εγκαταστήσουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογής. Με αυτήν την μεταβλητότητα, ο χαλκός και τα κράματά του έχουν γίνει μερικά από τα δημοφιλέστερα υλικά για τη σφράγιση μετάλλων. Άλλα οφέλη των χαλκός-βασισμένων υλικών περιλαμβάνουν:

 • Αντίσταση διάβρωσης. Ο χαλκός και τα κράματά του είναι γνωστοί για την εξαιρετική αντίσταση διάβρωσής τους, η οποία προέρχεται από τη φυσικά προστατευτική ταινία στην επιφάνειά τους που μεταρρυθμίσεις μετά από τη διαδικασία σφράγισης ή λήξης. Ενώ όλα τα κράματα χαλκού παρέχουν κάποιο βαθμό προστασίας ενάντια στη διάβρωση, μερικά είναι ανθεκτικότερα από άλλα.
 • Διακοσμητική έκκληση. Τα κράματα χαλκού εκτιμούνται για τις ελκυστικές χρυσές, ηλέκτρινες, και κίτρινες αποχρώσεις τους, που κάνουν τις μια κατάλληλη επιλογή για τα διακοσμητικά μέρη ή τις αρχιτεκτονικές εμφάσεις.
 • Ολκιμότητα. Με την άριστη ολκιμότητά τους, ο χαλκός και τα κράματά του μπορούν εύκολα να διαμορφωθούν στα καλώδια, τα νήματα μετάλλων, και άλλα λεπτά, περίπλοκα συστατικά.
 • Εύκολος να αποστειρώσει. Τα χαλκός-βασισμένα υλικά συνδυάζουν την αντίσταση διάβρωσης με μια ομαλή επιφάνεια τελειώνουν, κάνοντας τους μια άριστη επιλογή για τη δημιουργία των μερών με τις υγιεινές, εύκολος--καθαρές επιφάνειες.
 • Ο χαλκός εκθέτει επίσης τις αντιμικροβιακές ιδιότητες, που καθιστούν τα χαλκός-βασισμένα υλικά ιδανικά για τις εφαρμογές ιατρικής και επεξεργασίας τροφίμων.

Χάλυβας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει; 1

 

Ο χάλυβας είναι ένα πυκνό, ιδιαίτερα ανθεκτικό κράμα μετάλλων που είναι γνωστό για την έμφυτη ευελιξία του δύναμης και σχεδίου. Λόγω της παρουσίας σιδήρου, ο χάλυβας και τα περισσότερα κράματα χάλυβα εκθέτουν επίσης τις μαγνητικές ιδιότητες. Τα οφέλη του χάλυβα περιλαμβάνουν:

 • Μεταβλητότητα. Αν και ο χάλυβας είναι το ίδιο ένα κράμα, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα στοιχεία ανάμιξης στις ποικίλες αναλογίες για να δημιουργήσει τα υλικά με τις ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες.
 • Άριστη σχηματιστικότητα. Τα μέρη χάλυβα είναι συμβατά με ένα ευρύ φάσμα του μετάλλου που διαμορφώνει τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της σφράγισης, της κατεργασίας, της κοπής, της σφυρηλάτησης, της ένωσης, και περισσότερων. Αυτό δίνει στους κατασκευαστές την ευελιξία να δημιουργήσει μια σειρά των περίπλοκων ή μοναδικών προϊόντων μετάλλων.
 • Δυνατότητα προσέγγισης. Ο χάλυβας και τα κράματα χάλυβα είναι μερικές από τις οικονομικώς πιό αποδοτικές υλικές επιλογές για τα σφραγισμένα μέρη δεδομένου ότι είναι εύκολοι στην πηγή και ιδιαίτερα συμβατοί με το περισσότερο μέταλλο διαμορφώνοντας τις διαδικασίες.

Ανοξείδωτο

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει; 2

 

Τα ανοξείδωτα είναι σίδηρος-βασισμένα κράματα με τα διάφορα ποσοστά του χρωμίου στη σύνθεσή τους. Αν και τείνουν να είναι ακριβότεροι από τους χάλυβες άνθρακα, η ανώτερη εφαρμοσμένη μηχανική και οι μηχανικές ιδιότητές τους δικαιολογούν τις υψηλότερες αιτήσεις δαπανών τους για ορισμένα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Αντίσταση διάβρωσης. Λόγω της παρουσίας χρωμίου στη σύνθεσή τους, τα ανοξείδωτα ξεπερνούν τους περισσότερους χάλυβες άνθρακα από την άποψη της αντίστασης διάβρωσης. Αυτό τους κάνει μια δημοφιλή υλική επιλογή για τις εφαρμογές ιατρικού και χειρισμού τροφίμων. Οι χάλυβες άνθρακα απαιτούν γενικά galvanization για να παρέχουν τα παρόμοια επίπεδα προστασίας ενάντια στη διάβρωση.
 • Ελκυστικός τελειώστε. Τα ανοξείδωτα παρέχουν στα μέρη μια ομαλή, λαμπερή επιφάνεια που είναι εύκολο να καθαριστεί και να διατηρήσει.
 • Μαγνητισμός. Τα ανοξείδωτα είναι διαθέσιμα και στις μαγνητικές και nonmagnetic επιλογές ανάλογα με τη μικροδομή και τη σύνθεσή τους.

Ορείχαλκος

Ο ορείχαλκος είναι ένα κράμα που αποτελείται από το χαλκό και τον ψευδάργυρο στις ποικίλες αναλογίες. Γνωστός για τη σκληρότητα και τη μαλακτότητά του, ο ορείχαλκος είναι κατάλληλος για όλα από τα σφραγισμένα ιατρικά συστατικά στις κλειδαριές, τα ρουλεμάν, τις βαλβίδες, και τα εργαλεία. Τα οφέλη του ορείχαλκου περιλαμβάνουν:

 • Θερμική και ηλεκτρική αγωγιμότητα. Σαν χαλκός-περιέχοντας κράμα, άριστη θερμική και ηλεκτρική αγωγιμότητα εκθεμάτων ορείχαλκου.
 • Διακοσμητική εμφάνιση. Ο ορείχαλκος παρέχει μια χαρακτηριστική φωτεινή, χρυσή εμφάνιση, που κάνει την μια δημοφιλή υλική επιλογή για τη δημιουργία του διακοσμητικού υλικού και άλλων σφραγισμένων συστατικών όπου η οπτική έκκληση είναι μια προτεραιότητα.
 • Μεταβλητότητα. Ο ορείχαλκος είναι όλκιές, αντιδιαβρωτικές, non-magnetic, και άριστες ακουστικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες εκθεμάτων. Αυτή η μεταβλητότητα επιτρέπει στον ορείχαλκο για να ικανοποιήσει μια σειρά των μοναδικών υλικών απαιτήσεων.

Χαλκός βηρυλλίου

Ο χαλκός βηρυλλίου είναι ένα μη σιδηρούχο κράμα χαλκού που χρησιμοποιείται συχνά για να δημιουργήσει τα ελατήρια, τα μέρη μηχανών αεροσκαφών, τα ρουλεμάν, και άλλα σφραγισμένα μέρη που πρέπει να υπομείνουν τα βαριά φορτία ή την υψηλή πίεση. Τα πλεονεκτήματα του χαλκού βηρυλλίου περιλαμβάνουν:

 • Υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα
 • Υψηλός--μέτρια κράματα δύναμης
 • Αντίσταση διάβρωσης
 • Μεγάλη θερμική αγωγιμότητα
 • Συμβατό σύστημα με τη σκλήρυνση πτώσης
 • Έμφυτη αντίσταση στη χαλάρωση πίεσης

Χαλκός φωσφόρων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει; 3

Ο χαλκός φωσφόρων είναι ένα κράμα χαλκού που περιέχουν τα ποικίλα ποσοστά του κασσίτερου και φωσφορούχος. Η παρουσία φωσφορούχου δίνει σε αυτό το κράμα την άριστη ρευστότητα στο λειωμένο κράτος της, που ενισχύει το castability της. Ο χαλκός φωσφόρων έχει επίσης τις επιθυμητές μηχανικές και χημικές ιδιότητες, που παρέχουν στα σφραγισμένα μέρη την υψηλή αντίσταση στην κούραση, την ένδυση, και τη διάβρωση.

Αργίλιο

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια πρώτη ύλη καλύτερος για το μέταλλο σφραγίζει; 4

 

Το αργίλιο είναι ένα μαλακό, αργυροειδής-άσπρο μέταλλο που είναι γνωστό για την υψηλή - δύναμη - αναλογία -βάρους του. Αυτό καθιστά το αργίλιο και τα κράματά του καλοταιριασμένα για τα ελαφριά σφραγισμένα συστατικά που προσφέρουν ακόμα τα υψηλά επίπεδα της δύναμης και της σταθερότητας. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Άριστη σχηματιστικότητα. Το αργίλιο είναι εξαιρετικά εύκαμπτο και ελατό, επιτρέποντας σε το για να καμφθεί, να τεντωθεί, να σφυρηλατηθεί, και να σφραγιστεί στις διάφορες μορφές χωρίς σπάσιμο.
 • Θερμικά και ηλεκτρικά αγώγιμος. Το αργίλιο και τα κράματά του είναι αποτελεσματικοί θερμικοί και ηλεκτρικοί αγωγοί, εκθέτοντας τη δευτερεύουσα απώλεια αντίστασης ή ενέργειας στη διαδικασία.
 • Ελαστικός. Ανθεκτικά και στη διάβρωση και στις χαμηλές θερμοκρασίες, τα αργίλιο-βασισμένα υλικά διατηρούν την ανθεκτικότητά τους στα περιβάλλοντα όπου άλλα κράματα θα γίνονταν εύθραυστα.
 • Ελκυστικός τελειώστε. Τα μέταλλα αργιλίου παρέχουν μια φυσικά ομαλή και λαμπρή επιφάνεια που είναι εύκολο να καθαριστεί και να διατηρήσει.