Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Μέρη σφράγισης μετάλλων

Η σφράγιση είναι μια διαμορφώνοντας μέθοδος επεξεργασίας στην οποία η εξωτερική δύναμη εφαρμόζεται στο επεξεργασμένο υλικό για να προκαλέσει την πλαστικό παραμόρφωση ή το χωρισμό.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μέρη σφράγισης μετάλλων Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μέρη σφράγισης μετάλλων

Μέρη σφράγισης μετάλλων

Σφραγίζοντας υπηρεσίες μετάλλων ακρίβειας

 

Η σφράγιση μετάλλων ακρίβειας χρησιμοποιείται ευρέως από τις σφραγίζοντας υπηρεσίες μετάλλων φύλλων. Χαρακτηρίζεται από την ελάχιστη επεξεργασία μεγάλων κλιμάκων δαπάνης και υψηλός-αποτελεσματικότητας. Η σφραγίζοντας επιχείρηση μετάλλων φύλλων μπορεί να συμβαδίσει με τη σταθερή ανώτερη ποιότητα και την πρόοδο, και την προσαρμοσμένη παραγωγή όπως υποδεικνύεται από τις απαιτήσεις και τις σειρές ανθεκτικότητάς σας.

 

Η σφράγιση μετάλλων ακρίβειας είναι μια στρατηγική συγκέντρωσης που υποβάλλεται σε επεξεργασία από τη σφραγίζοντας επιχείρηση μετάλλων φύλλων, χρησιμοποιείται για να μετασχηματίσει τα φύλλα του μετάλλου στο ιδανικές μέγεθος και τη μορφή των μερών που απαιτούνται για τις διαφορετικές βιομηχανίες. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή παραγωγή ενός ευρέος φάσματος των μερών μετάλλων από τις ποικίλες διαδικασίες της σφραγίζοντας επιχείρησης μετάλλων φύλλων, παραδείγματος χάριν, που σφραγίζει, που διπλώνει, που σύρει και που διαπερνά σε μια ενιαία λειτουργία ή μια σειρά σχετικών στόχων.

 

Εκτός από την υψηλότερες ακρίβεια και την ακρίβεια, άλλη ωφελεί τα εκθέματα υπηρεσιών σφράγισης μετάλλων φύλλων ακρίβειάς μας πέρα από άλλα μέτρα συγκέντρωσης από τους ανταγωνιστές του μετάλλου φύλλων που σφραγίζουν τη βιομηχανία της Κίνας, περιλαμβάνει:

Μεγαλύτερη διαδικασία και καλύτερη ποιότητα των προϊόντων. Η ακρίβεια που παρουσιάζεται από τις σφραγίζοντας υπηρεσίες μετάλλων φύλλων σημαίνει τα λιγότερα λάθη κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Αυτό υπονοεί ότι υπάρχει λιγότερη πιθανότητα τα λάθη ή το υπό έλεγχο των πελατών και των σφραγίζοντας επιχειρήσεων μετάλλων φύλλων.

Χαμηλότερες δαπάνες παραγωγής. Για την αυτοματοποιημένη διαδικασία κάτω από τις σφραγίζοντας υπηρεσίες μετάλλων φύλλων, μετριάζει την απαίτηση για τη χειρωνακτική εργασία εργασίας. Αυτή η ποιότητα οδηγεί σε ένα χαμηλότερο ποσοστό λάθους, το οποίο σημαίνει επίσης τη λιγότερο υλική χρήση και τα απόβλητα κατά τη διάρκεια ενός τρεξίματος παραγωγής μιας σφραγίζοντας επιχείρησης μετάλλων φύλλων.

  • Ελάχιστη ανοχή: ±0.01mm~0.050mm
  • Πάχος σφράγισης: 0.2mm*6mm
  • Κύβοι σφράγισης: 4-6 εβδομάδες
  • Μέρη σφράγισης: 1-2 εβδομάδες (PC 10,000)

 

 

Προοδευτικές σφραγίζοντας υπηρεσίες κύβων

Είναι σφραγίζοντας υπηρεσίες υψηλής απόδοσης μετάλλων. Η προοδευτική φόρμα σφράγισης κύβων έχει τους πολλαπλάσιους σταθμούς, και κάθε σταθμός θα εκτελέσει τα διαφορετικά στάδια σφράγισης, όπως: κοπή, κάμψη, τρύπα, κύλισμα, ΛΟΓΟΤΥΠΟ σφράγισης, κ.λπ. Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής αποδοτικότητας παραγωγής, του χαμηλότερου κόστους, της υψηλότερης επανάληψης, και της υψηλότερης ακρίβειας. Το τεχνικό κόστος της φόρμας είναι σχετικά υψηλό, το οποίο είναι κατάλληλο για τη γρήγορη παραγωγή των μαζικών προϊόντων.

 

Η απόφαση να παραχθεί ένα μέρος στους προοδευτικούς κύβους σφράγισης επάνω στο μέγεθος, την περιπλοκή και τον όγκο της παραγωγής. Ο προοδευτικός κύβος σφράγισης είναι ένας τύπος κύβων σφράγισης μετάλλων, χρησιμοποιημένος για να παραγάγει έναν τεράστιο αριθμό μερών και να κρατήσει τις δαπάνες τόσο χαμηλές όπως θα μπορούσε πραγματικά να αναμένεται. Τα μέγιστα επίπεδα απαιτήσεων στην ακρίβεια και τη διάρκεια πρέπει να συναντηθούν.

 

Λόγω της περιπλοκής των προοδευτικών κύβων σφράγισης, το εμπιστευμένο μέταλλό σας που σφραγίζει την επιχείρηση της Κίνας, Milun MFG θα εξετάσει όλους τους παράγοντες που συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του ideality της ποιότητας μερών, συμπεριλαμβανομένης της κενής θέσης, των πιλότων, των ορίων και των ορίων και της παραμόρφωσης τέντωμα-Ιστού.

Οι πιλότοι υποθέτουν έναν σημαντικό ρόλο στην προοδευτική σφράγιση – καθορίζουν τη λουρίδα σε μια κατάλληλη θέση και συμβαδίζουν με τη δύναμη πάνω σε τον. Επιπλέον, είναι θεμελιώδεις για τον ακριβή προσδιορισμό θέσης φύλλων κατά τη διάρκεια των συσκευών που κλείνουν και που προσελκύουν τους στόχους που κλωτσούν τον κάδο. Τα διαφορετικά συστατικά που εξετάζονται είναι συγχρονισμός και συνεργασία των μεταφορέων, των μαξιλαριών, και των ανώτερων και χαμηλότερων εργαλείων. Τα πλεονεκτήματα της προοδευτικής σφράγισης είναι επεκταθείσα χρησιμότητα και τεράστια μείωση δαπάνης για την υψηλή παραγωγή.

 

  • Ελάχιστη ανοχή: ±0.01mm~0.050mm
  • Πάχος σφράγισης: 0.2mm*3mm
  • Κύβοι σφράγισης μετάλλων: 4-6 εβδομάδες
  • Μέρη σφράγισης μετάλλων: 1-2 εβδομάδες (PC 500,000)

 

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.