Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

CNC που επεξεργάζεται τα μέρη στη μηχανή

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματα της σφράγισης μετάλλων, της επεξεργασίας επιφάνειας, και CNC της κατεργασίας.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας CNC που επεξεργάζεται τα μέρη στη μηχανή Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - CNC που επεξεργάζεται τα μέρη στη μηχανή

CNC που επεξεργάζεται τα μέρη στη μηχανή

 

ΤΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΉ CNC ΕΠΕΞΕΡΓΆΖΕΤΑΙ;

 

CNC η κατεργασία είναι μια subtractive διαδικασία παραγωγής που οι χρήσεις που περιστρέφονται τα με έλεγχο από υπολογιστή τέμνοντα εργαλεία όπως τα τρυπάνια, τέλος αλέθουν, και εργαλεία στροφής για να αφαιρέσουν το υλικό από έναν στερεό φραγμό του υλικού, με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνοντας το μέρος.

 

Το ψηφιακό σχέδιο αρχειοθετεί άμεσος τις CNC μηχανές πώς να κόψει το φραγμό (επίσης γνωστό ως «κομμάτι προς κατεργασία») και οι πολλαπλάσιες μηχανές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο αρχείο σχεδίου συγχρόνως, το οποίο αυξάνει πολύ την ταχύτητα της διαδικασίας παραγωγής.

 

CNC η κατεργασία είναι μια βιώσιμη επιλογή για τα μέρη με μια σειρά των υλικών, από το πλαστικό και το μέταλλο στο ξύλο, το φίμπεργκλας, και περισσότεροι.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.