Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Μέρη συγκόλλησης μετάλλων

Ειδικεύεται στη σφράγιση των μερών, των προϊόντων ανάπτυξης προϊόντος τόρνου, die-casting, των προϊόντων φορμών, του μέλους άνοιξη, των πωλήσεων και της υπηρεσίας.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μέρη συγκόλλησης μετάλλων Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μέρη συγκόλλησης μετάλλων

Μέρη συγκόλλησης μετάλλων

 

Σαν επικυρωμένο ISO9001 fabricator μετάλλων φύλλων συνήθειας, Xincheng έχει δοκιμάσει τους οξυγονοκολλητές και την ομάδα προγράμματος που παρέχουν την επαγγελματική υπηρεσία συγκόλλησης αργιλίου, τη συγκόλληση χάλυβα, ή την ανοξείδωτη συγκόλληση. Tig η συγκόλληση, mig η συγκόλληση ή η συνεχής συγκόλληση είναι εξαρτώνται από την απαίτηση σχεδίων. Θα αλέσουμε spatter συγκόλλησης για να καταστήσουμε την επιφάνεια τακτοποιημένη και καθαρή. Εάν είναι απαραίτητο, θα κάνουμε την περαιτέρω επεξεργασία επιφάνειας όπως την ηλεκτρο-στιλβωτική ουσία για να κάνουμε το μέρος bringhter και το στιλβωτικό. Με την πείρα συγκόλλησής μας, έχουμε την εμπιστοσύνη να φέρουμε το πρόγραμμά σας στην πραγματικότητα, μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ακριβώς για το γρήγορο απόσπασμα!

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.