Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Πλυντήρια φλυτζανιών χάλυβα

Μπορούμε να παρέχουμε τη μιας στάσης λύση, για να σας βοηθήσουμε εκτός από το χρόνο, εκτός από τα χρήματα!

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Πλυντήρια φλυτζανιών χάλυβα Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Πλυντήρια φλυτζανιών χάλυβα

Πλυντήρια φλυτζανιών χάλυβα

Τα πλυντήρια φλυτζανιών είναι διαμορφωμένα πλυντήρια που έρχονται σε μια σειρά των μορφών. Παρέχουμε μια ποικιλία των μορφών για να ταιριάξουμε το συγκεκριμένο τύπο που χρειάζεστε: διαμορφωμένα επίπεδος-πλαισιωμένα πλυντήρια φλυτζανιών, πλυντήρια φλυτζανιών με τις φλάντζες ή τα επίπεδα πλαίσια που αρμόζουν στις κοιλότητες ή τις τρύπες, και ακόμη και φρεζαρισμένα πλυντήρια που χρησιμοποιούνται με τις επίπεδα επικεφαλής ή ωοειδή επικεφαλής βίδες και τα μπουλόνια. Η επιλογή μας πλυντηρίων φλυτζανιών χαρακτηρίζει ένα βαλμένο φλάντζα σχέδιο για να διανείμει το βάρος σε μια ευρεία ποικιλία των επιφανειών.

Αυτός ο τύπος πλυντηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις μεγάλες τρύπες ασπίδων στις εφαρμογές όπου οι γραμμές υδραυλικών απαιτούνται. Τα πλυντήρια φλυτζανιών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως υπηρέτες άνοιξη, κεντραρίσματος πλυντήρια, αδιαβροχοποίηση πλαστογραφήσεων, και ως λήξη των πλυντηρίων. Ένα φρεζαρισμένο κοίλο πλυντήριο κατασκευάζεται για να παρέχει τη μόνωση για τους διάφορους τύπους διαμορφώσεων. Οι ανάδοχοι χρησιμοποιούν αυτά τα συστατικά για την υποστήριξη ή τις διακοσμητικές εφαρμογές.

Τα πλυντήρια φλυτζανιών και τα φρεζαρισμένα πλυντήρια προσφέρονται στα υλικά όπως ο χάλυβας χαμηλού άνθρακα, ο ορείχαλκος, ο χαλκός, ο χάλυβας ανοίξεων, και το ανοξείδωτο. Τα πλυντήρια του Willie προσφέρουν τα κοίλα πλυντήρια με τα τέρματα όπως ο ψευδάργυρος & καθαρίζουν, ψευδάργυρος & κίτρινος, φωσφορικό άλας & πετρέλαιο, μαύρο οξείδιο, ή ψευδάργυρος & ο Μαύρος. Κοιτάξτε βιαστικά τη μεγάλη επιλογή μας πλυντηρίων φλυτζανιών, φρεζάρισε τα πλυντήρια, τα πλυντήρια κιγκλιδωμάτων, και τα τελικά πλυντήρια φλυτζανιών για να βρεί ένα προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.