Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Επεξεργασία μετάλλων φύλλων ακρίβειας

Ειδικεύεται στη σφράγιση των μερών, των προϊόντων ανάπτυξης προϊόντος τόρνου, die-casting, των προϊόντων φορμών, του μέλους άνοιξη, των πωλήσεων και της υπηρεσίας.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Επεξεργασία μετάλλων φύλλων ακρίβειας Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Επεξεργασία μετάλλων φύλλων ακρίβειας

Επεξεργασία μετάλλων φύλλων ακρίβειας

Όπως μια πλήρης-κατασκευαστική επιχείρηση, Xincheng είναι δοκίμασε στη διαμόρφωση πρωτοτύπου και την παραγωγή. Για πάνω από 20 έτη, η ομάδα μας έχει εξερευνήσει και έχει καθαρίσει ακριβής, προηγμένος, και πλήρης επεξεργαμένος τις υπηρεσίες στη μηχανή. Η επεξεργασία μετάλλων φύλλων είναι ένας από τους. Είτε σύνθετος, απλός, είτε όγκος των μερών μετάλλων φύλλων, έχουμε μια πεπειραμένη ομάδα και έναν προηγμένο εξοπλισμό για να εκπληρώσουμε τη διαταγή σας αποτελεσματικά. Παρέχουμε τη σειρά υλικών μετάλλων φύλλων και απαραίτητων επεξεργασιών επιφάνειας. Χωρίς την ανησυχία της ποσότητας, είμαστε διαθέσιμοι στην κατασκευή από τη διαμόρφωση πρωτοτύπου στη μεγάλη κλίμακα. Πιστεύουμε ότι η μιας στάσης υπηρεσία επεξεργασίας μετάλλων φύλλων μας θα είναι η εμπιστευμένη επιλογή σας χωρίς την ανάγκη να ψάξει για άλλους κατασκευαστικούς συνεργάτες.

Τι είναι επεξεργασία μετάλλων φύλλων;
Η επεξεργασία μετάλλων φύλλων είναι ένας από τους απαραίτητους τύπους κατασκευής σύγχρονων βιομηχανικών κατασκευών. Μπορεί να διαμορφώσει το μέταλλο στην επιθυμητή μορφή και το μέγεθος από την κοπή, τη σφράγιση, την κάμψη, την επεξεργασία μετάλλων φύλλων κ.λπ. χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε είδος της κατασκευής του τομέα.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.