Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Προσαρμοσμένα προϊόντα μετάλλων

Ειδικεύεται στη σφράγιση των μερών, των προϊόντων ανάπτυξης προϊόντος τόρνου, die-casting, των προϊόντων φορμών, του μέλους άνοιξη, των πωλήσεων και της υπηρεσίας.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Προσαρμοσμένα προϊόντα μετάλλων Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Προσαρμοσμένα προϊόντα μετάλλων

Προσαρμοσμένα προϊόντα μετάλλων

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Η επεξεργασία μετάλλων συνήθειας αναφέρεται σε οποιαδήποτε διαδικασία που υλικό μετάλλων περικοπών, μορφών ή φορμών σε ένα τελικό προϊόν. Τα τμήματα μετάλλων αποθεμάτων, όπως το μέταλλο φύλλων, οι ράβδοι μετάλλων και οι φραγμοί μετάλλων, είναι ευρέως - διαθέσιμος σε ποικίλες υλικές και διαστατικές προδιαγραφές.

Το κατάστημα επεξεργασίας μετάλλων συνήθειας Xincheng μπορεί να παραγάγει τα προϊόντα μετάλλων σε ένα ευρύ φάσμα των μορφών και των μεγεθών. Όταν τα κατασκευαστικά εταιρεία, οι κατασκευαστές ή DIYers απαιτούν ένα μεταβλητό συστατικό ή ένα μοναδικό προϊόν μετάλλων, οι υπηρεσίες επεξεργασίας συνήθειας Xincheng μπορούν να παρέχουν και το σχέδιο και τη βοήθεια παραγωγής για αυτά τα μέρη χτίζω--διαταγής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Οι υπηρεσίες επεξεργασίας συνήθειας Xincheng μπορούν να είναι χρήσιμες σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ανάπτυξης προϊόντος. Εάν απαιτείτε ένα πλήρες τρέξιμο παραγωγής των στοιχείων ή υποστηρίζετε σε ένα πρόγραμμα συστατικών συνελεύσεων, Xincheng προσφέρει:
 

  • Σχέδιο: Έχετε ένα σχέδιο CAD, ένα σκίτσο ή ακριβώς μια ιδέα; Το Xincheng μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το προϊόν, το συστατικό ή το μέρος σας προτού να αρχίσει η διαδικασία οικοδόμησης.
  • Επεξεργασία: Η πραγματική οικοδόμηση ή η δημιουργία του προϊόντος μετάλλων.
  • Λήξη και συνέλευση: Η βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μέσω των επεξεργασιών μετα-επεξεργασίας.
Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.