Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Αυτοκίνητα μέρη σφράγισης

Είναι κατάλληλο για τα μέρη στον αυτοκινητικό τομέα.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Αυτοκίνητα μέρη σφράγισης Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Αυτοκίνητα μέρη σφράγισης

Αυτοκίνητα μέρη σφράγισης

 

Τύποι σφραγίσεων των διαδικασιών
Προοδευτική σφράγιση κύβων
Η προοδευτική σφράγιση κύβων χρησιμοποιεί μια ακολουθία σφράγισης των σταθμών. Μια σπείρα μετάλλων τροφοδοτείται έναν εναλλάσσοντας σφραγίζοντας Τύπο με τους προοδευτικούς κύβους σφράγισης. Ο κύβος κινείται με τον Τύπο, και όταν κινείται ο Τύπος κάτω από τους περίβολους κύβων για να σφραγίσει το μέταλλο και να αποτελέσει το μέρος. Όταν ο Τύπος κινείται επάνω, το μέταλλο κινείται οριζόντια εμπρός προς τον επόμενο σταθμό. Αυτές οι μετακινήσεις πρέπει να ευθυγραμμιστούν ακριβώς όπως το μέρος συνδέεται ακόμα με τη λουρίδα μετάλλων. Ο τελικός σταθμός χωρίζει το πρόσφατα-κατασκευασμένο μέρος από το υπόλοιπο του μετάλλου. Η προοδευτική σφράγιση κύβων είναι ιδανική για τα μακροχρόνια τρεξίματα, επειδή οι κύβοι διαρκούν έναν μακροπρόθεσμο χωρίς να γίνουν χαλασμένοι, και η διαδικασία είναι ιδιαίτερα επαναλαμβανόμενη. Κάθε βήμα στη διαδικασία εκτελεί μια διαφορετική περικοπή, μια κάμψη, ή punching μια λειτουργία στο μέταλλο, κατά συνέπεια επιτυγχάνοντας βαθμιαία την επιθυμητά μορφή και το σχέδιο τελικών προϊόντων. Είναι επίσης μια γρηγορότερη διαδικασία με ένα περιορισμένο ποσό σπαταλημένου απορρίματος.

Σφράγιση κύβων μεταφοράς
Η σφράγιση κύβων μεταφοράς είναι παρόμοια με την προοδευτική σφράγιση κύβων, αλλά το μέρος είναι χωρισμένο από το ταξίδι μετάλλων αρχικά στη διαδικασία και μεταφέρεται από έναν σταθμό σφράγισης στον επόμενο από ένα άλλο μηχανικό σύστημα μεταφοράς, όπως μια ζώνη μεταφορέων. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται συνήθως στα μεγαλύτερα μέρη που μπορεί να πρέπει να μεταφερθούν στους διαφορετικούς Τύπους.

Σφράγιση τέσσερις-φωτογραφικών διαφανειών
Η σφράγιση τέσσερις-φωτογραφικών διαφανειών καλείται επίσης την πολυ-φωτογραφική διαφάνεια ή four-way σφράγιση. Αυτή η τεχνική είναι καταλληλότερη για την επεξεργασία των σύνθετων συστατικών που έχουν τις πολυάριθμες κάμψεις ή τις συστροφές. Χρησιμοποιεί τέσσερα γλιστρώντας εργαλεία, αντί μιας κάθετης φωτογραφικής διαφάνειας, για να διαμορφώσει το κομμάτι προς κατεργασία μέσω των πολλαπλάσιων παραμορφώσεων. Δύο φωτογραφικές διαφάνειες, ή οι κριοί, χτυπούν το κομμάτι προς κατεργασία για να το διαμορφώσουν οριζόντια, και κανένας κύβος δεν χρησιμοποιείται. Η σφράγιση πολυ-φωτογραφικών διαφανειών μπορεί επίσης να έχει περισσότερες από τέσσερις κινούμενες φωτογραφικές διαφάνειες.

Η σφράγιση τέσσερις-φωτογραφικών διαφανειών είναι ένας πολύ ευπροσάρμοστος τύπος σφράγισης, δεδομένου ότι τα διαφορετικά εργαλεία μπορούν να συνδεθούν με κάθε φωτογραφική διαφάνεια. Έχει επίσης ένα σχετικά χαμηλότερο κόστος, και η παραγωγή είναι γρήγορη.

Λεπτή απαλοιφή
Η λεπτή απαλοιφή, επίσης γνωστή ως απαλοιφή λεπτός-ακρών, είναι πολύτιμη για την παροχή της υψηλής ακρίβειας και των ομαλών ακρών. Συνήθως γίνοντες σε έναν υδραυλικό ή μηχανικό Τύπο, ή από έναν συνδυασμό των δύο, οι λεπτές διαδικασίες απαλοιφής αποτελούνται από τρεις ευδιάκριτες μετακινήσεις:

Στερέωση του υλικού κομματιών προς κατεργασία ή εργασίας σε ισχύ
Απόδοση της λειτουργίας απαλοιφής
Εκτίναξη του τελειωμένου μέρους
Οι λεπτοί Τύποι απαλοιφής λειτουργούν στις υψηλότερες πιέσεις από εκείνοι που χρησιμοποιούνται σε συμβατικές διαδικασίες σφράγισης, ως εκ τούτου εργαλεία και ανάγκη μηχανημάτων να σχεδιαστούν με αυτές τις υψηλότερες λειτουργούσες πιέσεις στο μυαλό.

Οι άκρες που παράγονται από τη λεπτή απαλοιφή αποφεύγουν τα σπασίματα όπως παράγονται με τη συμβατική σχεδίαση και η λειότητα επιφάνειας μπορεί να υπερβεί αυτήν διαθέσιμη από άλλες μεθόδους σφράγισης. Δεδομένου ότι είναι μια κρύα τεχνική εξώθησης, η λεπτή απαλοιφή είναι μια single-step διαδικασία, που μειώνει τις γενικές δαπάνες της επεξεργασίας.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.