Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Μέρη σφράγισης ακρίβειας

Μπορούμε να παρέχουμε τη μιας στάσης λύση, για να σας βοηθήσουμε εκτός από το χρόνο, εκτός από τα χρήματα!

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μέρη σφράγισης ακρίβειας Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μέρη σφράγισης ακρίβειας

Μέρη σφράγισης ακρίβειας

 

Τύποι κύβων σφράγισης

Οι κύβοι που χρησιμοποιούνται σε διαδικασίες σφράγισης μετάλλων μπορούν να χαρακτηριστούν ως είτε τους κύβους ενιαίος-σταθμών είτε πολλαπλάσιος-σταθμών.

 

Οι κύβοι ενιαίος-σταθμών περιλαμβάνουν και τους σύνθετους κύβους και τους κύβους συνδυασμού. Οι σύνθετοι κύβοι εκτελούν περισσότερες από μια τέμνουσες λειτουργίες σε έναν ενιαίο Τύπο, όπως η περίπτωση των πολλαπλάσιων περικοπών που απαιτούνται για να δημιουργήσουν ένα απλό πλυντήριο από το χάλυβα.

 

Οι κύβοι συνδυασμού είναι αυτοί που ενσωματώνουν και τις κόβοντας και μη-κόβοντας διαδικασίες σε ένα ενιαίο κτύπημα Τύπου. Ένα παράδειγμα να είναι ένας κύβος που παράγει μια περικοπή καθώς επίσης και μια φλάντζα για ένα δεδομένο κενό μετάλλων.

 

Οι Multi-station κύβοι περιλαμβάνουν και τους προοδευτικούς κύβους και τους κύβους μεταφοράς, όπου οι διαδικασίες σκαλίσματος, punching, και κοπής εμφανίζονται στη σειρά από το ίδιο κύβος-σύνολο.

 

Ο κανόνας χάλυβα πεθαίνει, αναφερόμενος επίσης ως κύβοι μαχαιριών, είναι χρησιμοποιήθηκε αρχικά με τα μαλακότερα υλικά τέτοιο δέρμα, έγγραφο, ή χαρτόνι, αλλά έχει βρεί επίσης την εφαρμογή στην κοπή και τη διαμόρφωση των μετάλλων συμπεριλαμβανομένου του αργιλίου, του χαλκού, και του ορείχαλκου. Το υλικό λουρίδων χάλυβα που χρησιμοποιείται για την τέμνουσα επιφάνεια σχεδιάζεται για να ταιριάξει με την επιθυμητή μορφή, και μια αυλάκωση κόβεται στο παπούτσι κύβων για να κρατήσει το υλικό κανόνα χάλυβα. Τα χαρακτηριστικά του υλικού που κόβεται, όπως το πάχος και η σκληρότητά του, βοήθεια καθιερώνουν το πάχος κανόνα χάλυβα που χρησιμοποιείται στην τέμνουσα λεπίδα.

 

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.