Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Μέρη καρφώματος

Σχέδιο προηγμένης τεχνολογίας επιχείρησης καλά χρηματοδοτημένων, επαγγελματικών φορμών, και παραγωγή, ρίψη μετάλλων, σφράγιση, CNC που επεξεργάζονται στη μηχανή, CNC σφράγιση, σχηματοποίηση εγχύσεων.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μέρη καρφώματος Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μέρη καρφώματος

Μέρη καρφώματος

Ένα καρφί είναι ένας μόνιμος μηχανικός σύνδεσμος. Πρίν εγκαθίσταται, ένα καρφί αποτελείται από έναν ομαλό κυλινδρικό άξονα με ένα κεφάλι σε ένα τέλος. Το τέλος απέναντι από το κεφάλι καλείται ουρά. Στην εγκατάσταση, το καρφί τοποθετείται σε μια τρυπημένη με διατρητική μηχανή ή τρυπημένη τρύπα, και η ουρά είναι, ή (δηλ., παραμορφωμένος), έτσι ώστε επεκτείνει σε περίπου 1,5 χρόνους την αρχική διάμετρο άξονων, κρατώντας το καρφί σε ισχύ. Με άλλα λόγια, το σφυροκόπημα ή το τράβηγμα δημιουργεί έναν νέο «κεφάλι» στο τέλος ουρών με τη συντριβή υλικού τον πιό επίπεδου «ουρών», με συνέπεια ένα καρφί που είναι μια κατά προσέγγιση μορφή αλτήρων. Για να διακρίνει μεταξύ των δύο ακρών του καρφιού, το αρχικό κεφάλι καλείται κεφάλι εργοστασίων και το παραμορφωμένο τέλος καλείται το κεφάλι ή buck-ουρά καταστημάτων.

Επειδή υπάρχει αποτελεσματικά ένα κεφάλι σε κάθε τέλος ενός εγκατεστημένου καρφιού, μπορεί να υποστηρίξει τα φορτία έντασης. Εντούτοις, είναι πιό σε θέση τα φορτία κουράς (κάθετος φορτίων στον άξονα του άξονα).

Οι συγκρατητήρες που χρησιμοποιήθηκαν στο παραδοσιακό ξύλινο κτήριο βαρκών, όπως τα καρφιά χαλκού και clinch τα μπουλόνια, εργασία στην ίδια αρχή με το καρφί αλλά ήταν σε λειτουργία πολύ πριν να εισαχθεί το καρφί όρου και, όπου αναφέρονται, ταξινομείται συνήθως μεταξύ των καρφιών και των μπουλονιών αντίστοιχα.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.