Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Υποστηρίγματα φούρνων μικροκυμάτων

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματα της σφράγισης μετάλλων, της επεξεργασίας επιφάνειας, και CNC της κατεργασίας.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Υποστηρίγματα φούρνων μικροκυμάτων Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Υποστηρίγματα φούρνων μικροκυμάτων

Υποστηρίγματα φούρνων μικροκυμάτων

Επισκόπηση:
Το L-shaped υποστήριγμα μικροκυμάτων μας υιοθετεί τα βαρέων καθηκόντων υλικά χάλυβα άνθρακα και τη διαδικασία επεξεργασίας ζωγραφικής ασφαλίστρου, εύρωστος και ανθεκτικός. Δεν είναι εύκολο να οξυδώσει και μπορεί να αντέξει περισσότερο από τα στοιχεία 35kg/77lbs-βάρους. Ερχομός με ένα διευθετήσιμο υποστήριγμα (με μια εισελκόμενη σειρά από 30cm/11.8in σε 47cm/18.5in), με το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε το μικρόκυμά σας σε το άμεσα ή να βάλετε έναν ανθεκτικό πίνακα σε το για να οργανώσετε flowerpots, το επιτραπέζιο σκεύος, το lap-top ή άλλα στοιχεία η ανάγκη σας.


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Ανθεκτική και καλά Load-Carrying ικανότητα: Υιοθετώντας τα βαρέων καθηκόντων υλικά χάλυβα άνθρακα και τη διαδικασία επεξεργασίας ζωγραφικής ασφαλίστρου στην επιφάνειά του, το υποστήριγμα μικροκυμάτων μας είναι εύρωστο, ανθεκτικό και μη εύκολο να οξυδωθεί. Εκτός αυτού, σχεδιασμένος ως μορφή Λ, μπορεί να αντέξει περισσότερο από τα στοιχεία 35kg/77lbs-βάρους.
Φιλικό προς το χρήστη διευθετήσιμο υποστήριγμα: Ερχομός με ένα διευθετήσιμο υποστήριγμα (με μια εισελκόμενη σειρά από 30cm/11.8in σε 47cm/18.5in), με το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Εύκολος να εγκαταστήσει: Όντας κύριο μιας απλής δομής, το υποστήριγμα μικροκυμάτων μας μπορεί να εγκατασταθεί μέσω της κύριων βήμα-διάτρησης μόνο δύο και του βιδώματος.
Για πολλές χρήσεις: Μετά από την εγκατάσταση, μπορείτε να βάλετε το μικρόκυμά σας σε το άμεσα ή να βάλετε έναν ανθεκτικό πίνακα σε το για να οργανώσετε flowerpots, το επιτραπέζιο σκεύος, το lap-top ή άλλα στοιχεία η ανάγκη σας.
Ευρεία εφαρμογή: Ευρέως κατάλληλος για την κουζίνα, το καθιστικό, το κακό δωμάτιο, το λουτρό, το μπαλκόνι, τα γραφεία, τις βεράντες, και τα καταστήματα.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.