Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Nanpi Xinchengweiye Hardware Products Co., Ltd. xcwystamping@xcwybj.com

Μέρη σφράγισης ανοξείδωτου

Σχέδιο προηγμένης τεχνολογίας επιχείρησης καλά χρηματοδοτημένων, επαγγελματικών φορμών, και παραγωγή, ρίψη μετάλλων, σφράγιση, CNC που επεξεργάζονται στη μηχανή, CNC σφράγιση, σχηματοποίηση εγχύσεων.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Μέρη σφράγισης ανοξείδωτου Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Μέρη σφράγισης ανοξείδωτου

Μέρη σφράγισης ανοξείδωτου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σφράγισης

 

Μερικά από τα οφέλη περιλαμβάνουν τις χαμηλότερες δαπάνες κύβων, τις χαμηλότερες δευτεροβάθμιες δαπάνες, και ένα υψηλό επίπεδο της αυτοματοποίησης έναντι άλλων διαδικασιών. Οι κύβοι σφράγισης μετάλλων τείνουν να είναι σχετικά λιγότερο ακριβοί να παραγάγουν και να διατηρήσουν από εκείνοι που χρησιμοποιούνται σε άλλες κοινές διαδικασίες. Οι δευτεροβάθμιες δαπάνες, όπως ο καθαρισμός και η επίστρωση, είναι επίσης φτηνότερες από τις παρόμοιες επεξεργασίες για άλλες διαδικασίες επεξεργασίας μετάλλων. Οι μηχανές σφράγισης είναι σχετικά εύκολο να αυτοματοποιηθούν και μπορούν να υιοθετήσουν τα προγράμματα υπολογιστής-ελέγχου υψηλών σημείων που παρέχουν τη μεγαλύτερη ακρίβεια, τη γρηγορότερη παραγωγή, και τους γρηγορότερους χρόνους ανακύκλωσης. Το υψηλό επίπεδο της αυτοματοποίησης χαμηλώνει επίσης το κόστος της εργασίας.

 

Ένα από τα μειονεκτήματα της σφράγισης είναι το υψηλότερο κόστος των Τύπων. Οι κύβοι πρέπει επίσης να αποκτηθούν ή να δημιουργηθούν, και η παραγωγή των κύβων σφράγισης μετάλλων συνήθειας είναι μια πιό μακροχρόνια διαδικασία προπαραγωγής. Οι κύβοι μπορούν επίσης να είναι δύσκολο να αλλαχτούν εάν το σχέδιο πρέπει να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

 

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.